Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 7. november 2015

domače perle in zlata božična

takole mi je prav zanimivo opazovati, kako se oblikujejo neki trenutni trendi v našem blogerskem svetu. spomnim se špricanja, pa bokeha, v zadnjem času venčkov in "smušinga" ... prav gotovo je tega še veliko več ... tako lepo je videti vso to razlivanje idej in interpretacij po vaših blogih, prav navihujoče zame.

nekako se mi dozdeva, da bodo zdaj naslednji trend domače perle, idejo zanje pa nam je dala tina s svojo malo šolo prazničnega ustvarjanja. jaz sem se tega lotila na drugi predstavljeni način, glede prvega sem malo skeptična, ker sem bolj štorasta s to lepilo pištolo, poskusila pa seveda bom.

ker sem ravno zadnjič gledala v lidu ta barvna lepila (zelo ugodna imajo tam tudi navadna lepila za pištolo, če katera rabi!) in mi ni bilo jasno, kako bi jih človek rabil, da bi tudi izpadla lepo, bilo je vse polno teh bleščic ... ampak tina je pokazala, da lahko izpadejo naravnost fantastično.

teh barvnih polnil za pištolo torej nisem imela, zato sem se perl lotila z navadnim lepilom, premazala pa sem jih z vsem, kar sem imela doma in se mi je zdelo, da se bo prijelo na lepilo.

tu je rezultat - prva vrsta je posprejana, druga je namazana z laki za nohte (idejo mi je dala 2xBar+A), tretja in četrta pa z alkoholnimi flomastri.



no, tu pa je še uporabljen rezultat, eno leto po nakupu sem uspela uporabiti še tole štampiljko.





krasen vikend vam želim!

voščilnico prijavljam:

21 komentarjev:

  1. Super voščilnica!
    Ja, tile trendi so super, da nas izzivajo da poizkusimo nekaj novega! Sedaj pa skočim tudi jaz k Tini, pokukat kako se naredi te perle!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej, punca, sedaj si me pa rešila iz zagate, kako sprobati lepilne perle, ko človek nima lepilnih palčk z bleščicami! Hvala za idejo! Kakšne palčke imajo v Lidlu, samo male, kot jih je uporabila Tina ali tudi velike? Jaz imam namreč le veliko pištolco.
    Krasna voščilnica je nastala, ta blazinica ki si jo uporabila se tako lepo sveti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, fino fajn, včasih se tudi jaz česa spomnim, juhej ...
      v lidlu imajo palčke premer 11 mm, zdaj pa ne vem, ali so to velike ali male, jaz poznam samo takšne ;)

      Izbriši
  3. Uau, hudo. Super ideja z lakom in alkoholinim flomastri. Škoda, ker si štampiljko eno leto skrivala v predalu, ker je čudovita. Lepo si jo skombinirala z domačo perlo.

    OdgovoriIzbriši
  4. very elegant cards! Petra DT Beccy's Place

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem se danes matrala z lepilno pištolo in preklela vse svetnike, kar se jih je dalo zbobnati skupaj...ni nič zaleglo. Hudimana, kako je to pri Tini vse ajmfoh. Skratka, tvoje so ratale 100x lepše kot moje...jaz bom mogla še trenirat. Fino je vsake toliko časa uporabit kakšno stvar, ki ti skoraj splesni v omari...ali pa drugače....sedaj je napočil njen čas, da si jo uporabila. čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa praznična voščilnica in domače polperle so super. Dobro si se spomnila kako vse se jih da pobarvati.
    Tudi sama jih moram še sprobati. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. What a beautiful stamp and those beads are very pretty. Thank you for entering the Crafts Galore Encore Challenge, “Use a stamp or digi”. We hope to see you back again soon! Karola, CGE DT, InvisiblePinkCards

    OdgovoriIzbriši
  8. Lovely card, thanks for sharing with us at Inspiration Destination and good luck. Wendy DT x

    OdgovoriIzbriši
  9. The embossed sentiment is quite a work of art. I like your little beads. Thank you so much for taking time to post your very creative art with us this week at Word Art Wednesday in our 208th AG challenge! Blessings, Carole

    OdgovoriIzbriši
  10. Fabulous sentiment card Tina, I love the wording. I like how you've stamped and embossed with a lovely gold shimmer. The pop of red is a nice touch too.
    Cheers,
    Beccy

    OdgovoriIzbriši
  11. Tina izdelala si zelo lepo praznično voščilnico, kjer je napis osrednji motiv.
    Všeč mi je, da si celoto zaključila z doma izdelano perlico.
    Hvala, ker se oglasiš v mojem ustvarjalnem kotičku.
    Želim ti prijetno nedeljo, Jana

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakšne ideje ima Tina, kajne! In super, da še nadgrajuješ perlice s poskusi različnih barvanj! Voščilnica je super in perlica pika na i ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Super perlice,bravo
    čudovite voščilnice
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  14. Hi, hi, pa je res lepo, kako se učimo ena od druge. :-) Tudi sama sem danes čarala z vročo pištolo, ampak rezultat še ni za javnost. .-)) Tvoja voščilnica pa je naravnost fantastiča. Krasna štampiljka.

    OdgovoriIzbriši
  15. A lovley card for the season. Thanks for joining us at Sparkles Christmas Challenges. Caz DT

    OdgovoriIzbriši
  16. Res je lepo videti, kako prenašamo zanje druga na drugo in vsaka kaj doda, si namisli kaj svojega. Super si se vse to spomnila.

    OdgovoriIzbriši
  17. Thanks for sharing your lovely crafting for CCAYR November challenge - hope to see you again soon, Hazel, CCAYR design team - and thanks for entering this for my CHNC challenge extra for November x

    OdgovoriIzbriši
  18. Also for my CHNC challenge 254 x

    OdgovoriIzbriši
  19. Hi

    He is super nice.
    Thanks for joining us at CHCC2
    grtjs lisbeth
    DT-CHCC2

    OdgovoriIzbriši