Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 11. september 2015

moj rojstnodnevni bonbonček dobi ...

danes me je čakala prijetna dolžnost, da sem izžrebala dobitnico mojega rojstnodnevnega bonbončka. tega sem se veselila kot majhen otrok, lotila pa sem se na starodobni način - vse sodelujoče sem napisala na papirčke, jih zložila in dala v tale mošnjiček, ki pri nas doma služi v tovrstne namene - običajno otroci žrebajo, kam jo tisti dan mahnemo na izlet :).


tiste, katerih voščilnice imam tudi na polici, sem napisala dvakrat, kot sem obljubila. prav lep kupček imen je bil v mošnjičku.



in potem sem izžrebala .... VALERIJO!
ki mi je poslala prelepo voščilnico z orhidejami in je na moji polički v družbi ostalih prekrasnih voščilnic in me vsakič, ko jih pogledam, napolnijo z energijo in dobro voljo. HVALA VSEM!





Tu pa še valerijina voščilnica:


valerija, se ti javim na mail. ker pa sem nameravala bonbonček glede na prejemnico tudi personalizirati, mislim, da veš, kaj še lahko pričakuješ v paketku ...



RES HVALA VSEM SODELUJOČIM ZA DOBRE ŽELJE, TAKO PREKO MAILA KOT Z VAŠIMI VOŠČILNICAMI! naredile ste mi mnogo lepši rojstni dan, kot bi bil drugače.



lepo se imejte in lep vikend, pri nas so se lepe jesenske barve že začele kazati!




7 komentarjev:

  1. Ćestitke Valeriji , tebi pa lep vikend. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Jupiiiii, jupiiii, jupiiii... Tina, saj ne morem verjeti! Kar objela bi te, tako sem vesela.
    Res ti najlepša hvala že vnaprej, sem videla, da si mi že poslala tudi mail...ti takoj odgovorim!
    Lep vikend tudi tebi in tvoji družinici.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Congratulations to the lucky winner! Have a great weekend!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke nagrajenki! Pri nas so za 1x samo jesenske temperature zvečer in zjutraj - preko noči pa raje nebi ku zebe... Barve še niso na pohodu. Lep vikend!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke Valeriji in še enkrat vse najboljše tebi! :-))

    OdgovoriIzbriši