Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 7. julij 2015

še ena poletno praktična

v teh dneh sem uporabno ustvarjalno razpoložena.

najprej sem se lotila odganjalcev komarjev na naši terasi. nobene znanosti in kompliciranja, je prevroče. uporabila sem prazno embalažo od bonbonov, nanj nalepila papir v poletnih barvah in školjke z našega majskega obiska morja. uporabila sem še čajne svečke z vonjem citronele, tako da upam, da bodo dejansko učinkovale proti komarjev. nekaj odganjalecev bomo namestili po mizah, nekateri pa bodo viseči. žal mi je le, da nimamo nič lepo zaobljenih morskih kamnov na zalogi, bi mnogo bolje izpadli kot ti stekleni.






in ja, po parih dnevih uporabe lahko veselo potrdim, da dejansko delujejo in zaenkrat odganjajo mrčes - se pa bojim, da sem se prehitro pohvalila ...  je pa res, da jih imamo kar nekaj, samo dva ne bi bila dovolj, tako da je prava večerna romantika na naši terasi, pa še uporabna je.

potem pa sem ponovno uporabila rayherjevo papirnato vrečko - ja, sem njihova stalna stranka, tako da jih imam še kar nekaj na zalogi ... in nadaljevala s papirjem v poletnih barvah za borov jutrišji rojstni dan. seveda v tej vročini tudi sladoled ne sme manjkati - nova šablona marianne design.



oboje prijavljam na izziv pri craft-alnici, kjer delamo vse, le voščilnic ne; in k tini in vladki, kjer smo v duhu poletja.

ko pa že govorimo o sladoledu, danes smo doma preverili tale recept in sladoled je fenomenalen.
 
lepo se imejte!  

7 komentarjev:

  1. Krasni svečniki in super ideja. Javi, če bodo zares služili svojemu namenu. Komarjev je pri nas za izvoz. :-)) Tudi vrečko si lepo okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tile odganjalci komarjev so prav dobra ideja. Vrečka je prava fantovska, z papirčki in izrezi si ji dala pravi ustvarjalni pridih.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimiv odganajlec komarjev - tudi mene zanima koliko je efektiven - sicer pa tudi izgled nekaj šteje :). Vrečka je carska in navihano poletna :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Tina, kako luštne svečnike si izdelala, preproste in učinkovite. Vrečka je tudi lepa v novi preobrazbi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prima svečke si naredila, upam, da so učinkovite.
    Hvala, da si z nama in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim, da poletje res ustvarjalno vpliva nate in ti "odganjalci" komarjec se mi zdijo nadvse lušni in prav simpatično si predelala tudi tole vrečko.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo je videti tvoje dodatne super domiselne izdelke na izzivu. Viseča svečka mi je naravnost svetovna!!!

    OdgovoriIzbriši