Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 30. junij 2015

še ena bleščeča

ker sem si ravno omislila nove papirje in šablone, sem jih seveda morala čim prej uporabiti. naredila sem še eno bleščečo voščilnico - jap, bleščice so moja strast, zato jo prijavljam v junijski izziv ustvarjalnega dotika. iz njihove trgovine sta meni ljuba štampiljka, ki jo je mogoče kombinirati na vse mogoče načine in nepogrešljiva barvna blazinica colorbox.




6 komentarjev:

  1. Nove igrače je vedno potrebno takoj preizkusiti! :-)) Krasno čestitko si izdelala. Bleščeča rožica je zelo lepa. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Z novimi stvarmi je vedno zabavno delati. Jaz vedno dobim tiste metulje v trebuhu in me preganja, da grem za ustvarjalno mizo :) Cvetoče in simpatično.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super voščilnica, tudi sama sem vsa navdušena ko si privoščim nov ustvarjalni pripomoček. Uživaj in naj bo bleščeče še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  4. nov pripomoček res en sem čakati, da ga uporabimo - je potrebno to storiti takoj :). Lepa voščilnica in zanimivo si skombinirala štampiljko s cvetom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si skombinirala rožico z napisom in izrez je super! Hval aza sodeloavanje v našem izzivu, pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši