Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 12. junij 2015

rutina z marmelado

včasih ugotavljam, da rutina sploh ni tako slaba stvar, kot mislim.
po desetih dneh skrbi in tudi bivanja v bolnišnici zaradi bolezni najmlajšega sina smo spet vsi veseli, da je vse po starem. pogrešala pa sem tudi naš virtualni ustvarjalni svet, tako da se grem malo razgledat, kaj vse ste medtem ustvarile novega ...
pred vsem tem smo z otroki iz domačih jagod skuhali marmelado, nato pa sem jo še recimo temu malo personalizirala, tako da je namenjana kolegom učiteljem, pridnemu študentu, kolegici ustvarjalki, moji stari mami in sosedi.


lepo se imejte!

5 komentarjev:

  1. Tina, lepo te pozdravljam,
    tele marmelade so odlična ideja za sladkanje in tudi obdarovanje, verjamem da so mnjami, ustvarila si jim tudi krasno embalažo, enostavno ti morajo biti všeč. Lepo bodi:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo da se je s sinom vse dobro končalo. Naj bo zdrav.
    Kako luštni lončki z marmelado, njami. Tudi jaz sem jo ravno včeraj kuhala - borovničevo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tudi sama ugotavljam, da je rutina velikokrat zlata vredna :) Me veseli, da se je zdravje vašemu otroku povrnilo in naj tako tudi ostane. Uživajte v rutini.

    OdgovoriIzbriši
  4. Malo zamujam... Vesela sem, da je tvoj najmlajši zdrav in spet med svojimi dragimi. :-)
    Stekleničke marmelade si zelo lepo okrancljala. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni kaj, očitno se povsod kuha jagodna marmelada - jaz sem jo ravno včeraj. upam, da se je najmlajši do sedaj že popolnomam pocajtal. kozarček si prav simpatično okrasila, ma vsebina je trenutno najbolj mikavna - je pač čas kosila...

    OdgovoriIzbriši