Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

nedelja, 14. junij 2015

bokeh tehnika prvič

moram priznati, da sem tokrat pa res čisto navdušena nad izzivi, ki so nam jih pripravili vladka in tina ter tim craft-alnice. izzivi, ki malce razširijo naša obzorja in tehnike in nam dajo misliti.

vladka in tina želita pri svojem ko me inspirira # 37 videti izdelke v bokeh tehniki. ta tehnika mi je bila do pred kratkim še čisto nepoznana, amapak je res čarobna in nežna, njen virus pa se uspešno širi po blogih.
pa sem poskusila in nastala je tale tilda z mačkom, ki je bila mišljena že za prejšnji izziv pri craft-alici na temo mačk, vendar me je čas povozil. no, mi je pa prišla za tokratnjega, kjer pri craft-alnici želijo nekaj novega, nekaj starega. pri tej voščilnici je nova moja bokeh tehnika, tole je čisto prvi poskus, pa moje akvarelno barvanje je tudi še na začetku ter šablona ovalov. štanca je moja čisto prva robna štanca, ki sem si jo omislila pred kakšnimi petimi leti. in še vedno dobro reže. uporaba vsega tega miksa starega in novega pa je eno samo uživanje!




lepo se imejte!

8 komentarjev:

  1. Čudovito je tvoje bokeh ozadje za ljubek motiv in voščilnica je krasna. Hvala, ker si se nama pridružila!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito si uporabila vse stare dodatke na novi tehniki v ozadju. Bokeh.... ah se bom pa še jaz lotila
    Hvala, da si se nam pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si združila staro in novo in se preizkusila tudi v bokeh tehniki. Prav super ti je uspela. Hvala, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kdo bi si mislil, da je to tehnika, ki se jo da naučiti v parih sekundah..bolj packaš, lepši efekt je in to s pripomočki, ki jih najdeš na vsakem koraku, samo še kakšna barva mora biti vmes. Je pa res viru, ki se širi še hitreje, kot ptičja gripa. Krasna voščilnica je nastala s čudovitim ozadjem. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si ustvarjala v novi tehniki in vse skupaj kombinirala s starimi pripomočki. Krasna voščilnica je nastala. :-)
    Hvala, ker se igraš z nami na #136 izzivu Craft-alnice.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa voščilnica je in spretno si združevala staro in novo! Bokeh tehnika pa je za prvič naravnost krasna in se nič ne vidi, da gre za prvič ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita uporoba nove tehnike in starih pripomočkov - včasih res en škodi da ugriznemo v kakšen izziv in se hkrati naučimo nekaj novega. Poleg uživanja ob delu, seveda :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo ti je uspela boken tehnika in voščilnica kot celota m je všeč :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v Craft-alnici ... Srečno

    OdgovoriIzbriši