Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 6. maj 2015

simbolika treh

rada imam enostavne stvari in takšne so največkrat tudi moje voščilnice. res je tudi, da premnogih tehnik, s katerimi se srečujem na vaših ustvarjalnih blogih, ne poznam - tako sem recimo ravno preučevala, kaj neki je to zentangle, ko sem na mojčinem blogu gledala tole objavo ;).

mislim, da bo ta tehnika pri meni še malo na čakanju, ker nisem ravno talent za risanje in podobno, bom pa vsekakor enkrat poskusila, ker je zanimiva in daje čudovite učinke.

no, prav zaradi pomanjkanja mojih ročnih spretnosti pa imam cuttlebuga, brez katere skoraj ni več moje voščilnice. in sedaj mi ga je mož s pomočjo družinskih prijateljev še nekaj popravil oziroma celo nadgradil, tako da dela spet kot nov. in ti prijatelji so ravno sporočili, da pričakujejo novega družinskega člana, zato smo seveda morali čestitati za super novico!


izbrala sem nežne barve in tole pred kratkim pridobljeno rezalno šablono memory boxa, kajti  simbolika treh se mi je zdela ravno pravšnja, ker pričakujeta prvega otroka.
 no, takšna simbolika bi bila primerna tudi za najine otroke, ampak seveda v mnogo bolj divjih barvah :))). 
še enkrat čestitike!


voščilnico prijavljam na 133. izziv craft-alnice - slika kot inspiracija, kjer je andreja posnela tole čudovito sliko španskega bezga, barve kar sijejo

8 komentarjev:

  1. Tud jaz sem debelo pozijala, ko sem videla pri Ne-Ji tole besedo in izdelek.Čeprav mi je Jerneja razlagala, kaj je to, sem še vedno gledala kot tele v nova vrata. Potem je pa ata googl skoraj pregorel, po slikah mi je postalo malo bolj jasno. Najbolj preprosta verzija je: vzameš tanek črn flomaster in začneš risat okraske (kot včasih v prvem razredu na koncu vaje v zvezku). Vsaka zaokrožena celota mora imeti svoj okrasek. To je to. Potem pa samo vaja, vaja, vaja in vaja. Jaz bom še dolgo pri prvi vaji.
    Krasno je slišati, da se mladi odločajo za otroke, sploh za prvega, potem je dosti lažje. Tole s simboliko te rožice si pa dvojno zadela: sedaj bodo trije, lahko jim je pa za motivacijo, da bosta imela 3 otroke. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Nežna in lepa je in simbolika mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Od srca sem se nasmejala divjim barvam za simboliko vajinih otrok! :-)) Moj spomin še vedno seže v tista leta, ko je bilo tudi pri nas divje. :-))
    Všeč mi je tvoja čestitka za prijatelja, ki bosta dobila prvega otroka. Krasna priložnost, da podariš drobno pozornost. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, Zentangle je zanimiva tehnika in Mojci gre več kot odlično od rok.
    Ampak tudi tale tvoja preprosto sestavljena voščilnica je čudovita :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama po dani sliki v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita voščilnica, prav nič ji ne manjka in za zentangle bo še dovolj časa. Ali pa ne kakor je tebi drago in všeč ;).
    Hvala, da si se nama pridružila in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravče Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimivo je vedeti, da tvoje čečkanje med reševanjem križanke, ob dolgih telfonskih pogovorih in dolgočasnih sestankih... dejansko tehnika ;). ni tako zagamano kot se sliši, ma izdelki so vrhunski. Simboliko treh si zelo lepo in nežno upodobila :).

    OdgovoriIzbriši