Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 22. maj 2015

paket dobrodošlice

pred skoraj enim mesecem sem začela s pisanjem bloga ... medtem je to postala moja nova obsesija, ki me osrečuje.

ta svet virtualne ustvarjalnosti je res nekaj neverjetnega, toliko originalnih idej in čudovitih stvaritev ... v zahvalo vsem vam, ki mi polepšate dan, sem pripravila mini paket dobrodošlice.

v paketu je vsega po malem - ker obožujem razne papirje, nekaj teh, pa nalepke, trakovi, čipke, razni sekvinsi (se opravičujem, ne vem, kakšen je pravilen izraz po ssskj-ju za to), roza rožice ...
priložila bom še nekaj izrezkov in embosiranih papirjev mojega najboljšega ustvarjalnega prijatelja cuttlebuga.

tiste, ki želite, spodaj komentirajte do 7. 6., nato pa žrebam med komentarji pod to objavo.






lep vikend!

11 komentarjev:

  1. Vse naj za prvi mesec "življenja" tvojega bloga. Uh, še sreča, da si zdržala in nisi pobegnila s tega virtualnega ustvarjanja in da lahko občudujemo vse, kar narediš. Sem ti že na začetku rekla, da je lušno pri "nas". Ustvarjalna luknja je tako velika, da je dovolj prostora za vse....pa še ven ne moreš splezat, ker je tako GLOBOOOOOKA:)) Lepo, da si med nami. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako kot je napisala Mojca, je res dovolj prostora tudi za nove "člane". Želim ti veliko lepe ustvarjalne kilometrine in da uživala v tem raju za dušo in telo :-))
    Korajžno naprej!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, v ustvarjalnem raju je dovolj prostora za vse. Luštno je, če nas je več :). Veliko ustvarjalne energije še v naprej. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljena Tina, tvoj blog in tvoje krasne izdelke spremljam že od vsega začetka. Vedno znova rada pokukam k tebi in kolikor čas dopušča, tudi pokomentiram. Dobrodošla v ustvarjalnem raju.
    Z veseljem se postavim v vrsto za tvoj krasen bonbonček.
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  5. Pisanje bloga res kmalu postane prava mala obsesija. :-) Čudovit bonbonček si pripravila. In jaz bi ga skoraj spregledala! :-)) Želim ti veliko veselja ob ustvarjanju in pisanju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ustvarjanje te res lahko hitro zasvoji! Veliko ustvarjalnih užitkov (in tudi časa za pisanje bloga - ga rada pogledam!) še naprej! Se postavljam v vrsto za bonbonček :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Oj, živjo Tina! Takle lušten blog in simpatične voščilnice, pa sem te komaj danes našla :) Ja bloganje je res zanimiv hobi, ki te čisto potegne. Pa je kar lušno, smo kot ena velka ustvarjalna družina. se pohvalimo (kar v realnosti vsekakor premalo počnemo), si privoščimo (kako dober občutek), se potolažimo, se vzpodbujamo in sploh širimo pozitivo. Več nas je, boljše je :)) Hvala za možnost, da dobim bonbonček, lepe stvari si pripravila. Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za vstop v svet bloganja - rada se oglasim pri tebi in pogledam, kako lepe stvari ustvarjaš. :)
    Naj bo še mnogo lepih ustvarjanin in naj ti ne zmanjka časa za blog. :)
    Tvoj bonbonček pa bi prav dvignil moj nivo ustvarjalnega sladkorja v krvi. Z veseljem bi ga imela. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Tina ČAO. Vidim, da zvesto komentiraš moj blog, meni pa nekako ne uspe vsega obdelati :(. V glavnem dobrodošla v blog vodah in čim več ustvarjalnih dogodivščin, novih idej in seveda zabave v svetu papirčkanja in ustvarjanja :). Sedaj pa šibam pogledati tegale novorojenčka :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke ob malem jubileju, sama sem tudi še bolj "frišna" pa mi je kar všeč tale blog-landija :) in se rada malo sprehodim med ustvarjalkami. K tebi sigurno še kdaj pokukam. Bonbončka se pa tudi ne bi branila :)

    Lep preostanek vikenda,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako sem pa to lahko zgrešila? Tudi sama še nimam bloga prav veliko časa, niti še ne eno leto. In ni mi žal, da ga imam, verjetno tudi tebi ne. Rada pokukam k tebi, če je le čas. Hvala za vse komentarje pri meni. Želim ti še veliko uspešnih objav na blogu in seveda se postavljam v vrsto za bonbonček. Lp

    OdgovoriIzbriši