Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

nedelja, 17. maj 2015

lino

včeraj sva s hčero ustvarili dve voščilnici - s prvo je šla na rojstnodnevno zabavo, druga pa še čaka na obdarjenca.

zelo sem zadovoljna, ko pri ustvarjanju kaj ponovno uporabim, ker sicer se mi v predalih z oznako "reuse" samo gužva dela. tako so mi tudi ti letaki z linom prišli prav - ja, doma nas je vseh pet v "čokolino - mafiji :))).




tule pa, kako se gredo ponovno uporabo "veliki" -  nekaj o centrih ponovne uporabe - neverjetno je, kaj se vse da in tudi poceni je.

lepo se imejte in lep pozdrav!

4 komentarji:

  1. Hrčkanje je zelo zanimiv "šport". :-) Le prostora zna hitro zmanjkati, če sproti ne uporabiš nahrčkanih zadevic. :-)) Lepi in prikupni čestitki sta ustvarili s hčerko. Prav primerni za otroško zabavo. :-) Ne boš verjela, ampak moj sine še vedno obožuje Čokolino. In jaz ga pridno pošiljam v London. :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sem se kar nasmejala temu ...ja, tudi mi smo taki - če smo kje maalo daljši čas, takoj čokolino in barkafe s saboj! pa ugotavljam, da je to kar pogost pojav!

      Izbriši
  2. Čoko mafija....ha ha ha. Kaj naj pa jaz rečem, ko je 12 članska familija usekana na čokolino...???
    Hrčkanje pa je nacionalni šport vseh ustvarjalk...brez tega pa res ne gre. Vsakega koščka papirčka je škoda. Zanimiva in prav prikupna voščilnica je nastala. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Voščilnici sta cart 100 na uro :). Hrčkanje pa ja... dokler je prostor ni panike, potem pa je vojna doma ;).

    OdgovoriIzbriši