Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 28. maj 2015

embosirano in barvano

tale voščilnica je nastala v začetn(išk)em navdušenju nad akvarelnim barvanjem, v katerem se ravno nahajam :)). bomo videli, če bodo kakšni napredki na tem področju, ampak pri tem tako neizmerno uživam ... kjub rezultatom, ki so tako-tako.

no, obožujem pa tudi reliefne srajčke! ko sem začela ustvarjati, se dobro spominjam, da sem se ubadala z vprašanjem, kako neki bi lahko naredila reliefen papir, ne da bi mi bilo treba kupiti cuttlebuga. z možem sva počela vse mogoče - obrnila cel ebay naokrog, če bi lahko kje kupila cuttlebuga ali sizzixa ceneje kot pri nas ... preiskušala razne gospodinjske in garažne pripomočke, tudi fiskarsove plošče, kot je spodaj omenila vladka ... ampak reliefi niso hoteli postati takšni, kot sem si zamislila. vse skupaj je na momente spominjalo na risanko a je to. no, nekoč me je s cuttlebugom presenetil mož in tako se je dokončno začela tale zasvojenost z ustvarjanjem :)))).

voščilnico prijavljam na majski izziv ustvarjalnega dotika, kjer delamo unikatno ozadje. pri meni je dostikrat tako, kot je na spodnji voščilnici - embosirano oziroma reliefno :)))).

 iz spletne trgovine ustvarjalnega dotika so reliefna srajčka, štanci s pentljico in rožico, colorbox blazinica za senčenje in lepilni trak.




lepo se imejte!

7 komentarjev:

  1. Všeč mi je, ko si ozadje popestrila z luknjačem pentljice. Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Pred raznimi mašincami so obstajale take plošče, sploh FIskars jih je imel, kjer si potem s "pisalom", ki je imelo na koncu nastavek z bunkico potoval čez papir, da se je embosiral vzorec iz te ploščice. Zelo zamudno delo :))) Tako da so Cuttlebug in podobne zadeve zakon. Prav simpatično si vse to sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nasmejala sem se tvojim poskusom embosiranja in se pri tem spomnila svojih. :-)) Čisto podobni so bili, le da sem namesto pri hroščku pristala pri suhem embosiranju na paus. Hroščka pa še vedno nimam...
    Zelo simpatično si sestavila čestitko in lepo pobarvala motiv.

    OdgovoriIzbriši
  4. Reliefne mape so en krasen pripomoček. Voščilnico si lepo sestavila. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole naše ustvarjanje je res ena velika zasvojenost, ampak bolje to kot kaj drugega. Sama premalo uporabljam embosirne mapce, čeprav jih imam precej. Kar pozabim nanje. Lepa voščilnica ti je uspela. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa voščilnica in motiv prav lepo pobarvan.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vsak začetek je težak, ma potem pa zalaufai. Vsekakor je voščilnica res lepa in v pravih poletnih barvah :)

    OdgovoriIzbriši