Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 30. april 2015

še enkrat čipke

še dve voščilnici s čipko sta nastali ...

ja, res, ne morem se jim upreti.

zadnjič sem pri blogerki (žal se zdajle ne spomnim, pri kateri, ko pa jo lociram, jo seveda navedem) zasledila, da si je zadala izziv, da iz ene šablone naredi vsaj dve voščilnici in ju predstavi v eni objavi. sem ugotovila, da očitno jaz počnem tudi isto, že zadnjič pri orientu ... ko pa je tako fajn ...

no, tule sta dve v seriji istih embosirnih mapic in colorbox blazinice, ki sta iz ustvarjalnega dotika, kamor tudi prijavljam tele čipke v njihov mesečni izziv.


pri tej drugi je ozadje v mornarsko modri barvi, ki je z belo ena mojih najljubših kombinacij.




lepe praznične dni želim.

7 komentarjev:

  1. Lepi sta, obe. Všeč mi je tudi izziv, se mi zdi, da se stvari za ustvarjanje kar kopičijo in večkrat kar pozabimo nanje... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Rdeča kombinacija je res krasna! Všeč mi je kako si kombinirala emboss srajčko z metuljem in odtis. Super! Hvala za sodelovanje v našem izzivu, kmalu žrebamo :) Lp, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno se je zanimivo v različnih kombinacijah poigrati z istimi materiali. Učinki so vedno drugačni. Tukaj barve res naredijo svoje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam za odločitev da ustvariš svoj blog krasne voščilnice si prikazala-tudi ta je nekaj posebnega.hvala za obisk na mojem blogu in tvoj komentar, lep dan Tamara ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. O, vau, kako lepo si kombinirala embosirno mapico in odtis metulja! Čipke lepo dopolnijo celoto. V obeh barvnih kombinacija je učinek fenimenalen Tudi tista voščilnica iz prejšnje objave mi je zelo všeč. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala za vašo družbo :))).

    ja tudi embosing mapice so moja strast, brez njih pri meni ne gre :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Super si pokazala tvojo strast do embossing mapic na dveh čudovitih voščilnicah. Kombiancije so svetovne :)

    OdgovoriIzbriši